Freightmaster

Als middelgroot onafhankelijk expediteur is Freightmaster in staat om persoonlijke aandacht te schenken aan ieder transport, maar groot genoeg om de professionaliteit te bezitten die u van een expediteur verwacht. Wij denken dat het belangrijk is dat u zich een gewaardeerd klant voelt.

 

Onafhankelijk en persoonlijk

"Bij Freightmaster is uw lading nooit slechts een nummer".


With Freight Masters you are not a number and neither are your shipments

 

Douanediensten

Wij als Freightmaster kunnen fungeren als uw douane-agent bij alle douaneautoriteiten om te zorgen voor een snelle en efficiënte douaneafhandeling voor uw import- en exportzendingen.

Wereldwijd Netwerk

Freightmaster heeft de beschikking over een groot netwerk van agenten dat bestaat uit onafhankelijke middelgrote expediteurs met gemotiveerde en professionele medewerkers die de service kunnen leveren waar klanten van Freightmaster aan gewend zijn. Via dit netwerk organiseert Freightmaster op reguliere basis import- en exporttransporten van en naar meer dan 200 bestemmingen in 40 landen verspreid over zes continenten.

Office

Het hoofdkantoor van Freightmaster bevindt zich in Berkel en Rodenrijs in Rotterdam, met een betrouwbare partner bij luchthaven Schiphol.